Spokon Anime

Sèries d'aquest gènere

Aquestes són algunes de les sèries més conegudes d'aquest gènere. Fent clic en la imatge podreu veure el opening de cadascuna d'elles. Mentre que si premeu damunt del botó es mostrarà el seu corresponent argument.

hajimenoippo

Ippo Makunouchi és un noi molt reservat i molt tímid de 17 anys que treballa amb la seva mare en un negoci familiar de pesca. A causa d'això ell mai té temps lliure per dedicar-se als esports o fer amics. Un dia, mentre caminava prop d'un pont camí a casa, uns aprofitats de la seva escola li van començar a propinar cops per la seva particular olor a cucs, però és salvat per un famós boxejador anomenat Mamoru Takamura, que després d'ajudar-lo el decideix portar al gimnàs on entrena mentre recupera la consciència. Després d'això, el decideix animar una mica fent que doni cops a un sac de boxeig. En veure que Ippo té talent decideix prestar-li uns vídeos dels millors KO de Mike Tyson. Quan Ippo veu aquests vídeos vol ser un boxejador professional com Takamura amb l'objectiu de ressorgir o renéixer com ho va fer Tyson.

captaintsubasa

La trama se centra en la relació entre Tsubasa i els seus amics, la rivalitat contra els seus oponents, els entrenaments, la competició i els esdeveniments en cada un dels partits que es juguen. Aquests partits es caracteritzen per les detallades, espectaculars i sovint impossibles jugades que duen a terme els personatges.

haikyu

La història comença quan Shoyo Hinata, tot i ser un estudiant de primària, veu un partit de voleibol per la televisió, en el qual jugava un jugador a qui ell es refereix com "Petit Gegant". Des de llavors, pretén convertir-se en algú com el "Petit Gegant" a causa que tots dos són baixos d'estatura. Shoyo aconsegueix muntar el seu propi club de voleibol a la seva escola, però resulta ser que és l'únic membre. Malgrat aquest problema, no es rendeix i entrena com pot pel seu compte.

tigermaskw

42 anys després de la nit del 3 de setembre de 1971, quan Naoto Data va abandonar per sempre Japó, el Global Wrestling Monopoly va desafiar l'equip de Pro-Wrestling de Zipangu, que va ser brutalment derrotat pel gran lluitador de GWM Yellow Devil. L'incident va fer que dos joves membres, Naoto Azuma, el protagonista principal de la sèrie, i el seu amic Takuma Fuji, fill de Daisuke, busquessin venjança en el GWM. Mentre Naoto va entrenar a Kentaro Takaoka, l'ex aliat de Naoto Data, Takuma, va entrenar sota la Den de Tiger, després de ser reclutat per Yellow Devil sota la pretensió de donar-li l'oportunitat de venjar-se.

yowamushipedal

Sakamichi Onoda és un otaku que acaba d'entrar a la preparatòria i fa plans per unir-se al club d'anime. Té l'esperança de fer bons amics al club d'anime, però s'assabenta que aquest ha estat dissolt. Per tal de restablir el club, tracta de trobar a altres 4 persones que vulguin unir-se. Tot pren un gir inesperat quan un membre del club de ciclisme el veu anant amb bici a Akihabara com sempre feia i reconeix en ell un talent excepcional, aquest deceix invitar-lo a unir-se al club de ciclisme.

free

La història comença amb quatre amics, Haruka, Makoto, Nagisa i Rin. Després de la graduació de l'escola primària, Rin se'n va del Japó per estudiar en una acadèmia de natació a Austràlia i així començar a seguir el seu somni de ser un nedador olímpic. Cinc anys després de la separació, Haruka ha deixat de nedar i no té desitjos de pertànyer a cap club de natació tot i la insistència de Makoto i Nagisa. Sumat a això, Rin ha tornat d'Austràlia amb una actitud força agressiva i sense intencions de reprendre l'amistat dels seus antics companys. No obstant això, la creació del club de natació de la Secundària Iwatobi portarà amb si una sèrie de canvis i reflexions en Haruka respecte a l'amistat, als dies passats i, sobretot, als forts sentiments i situacions que l'involucren amb Rin. Haruka tornarà a descobrir l'alegria de pertànyer a un equip, l'entusiasme de la competència i la incondicionalitat de l'amistat malgrat el pas del temps i les ferides del passat.

kurokonobasket

L’escola secundària Teiko es va convertir durant 3 anys consecutius en la campiona del torneig de bàsquet, convertint-se en un equip invencible. Els membres del seu equip titular són coneguts com la “Generació dels Miracles”, i són considerats com a genis del bàsquet. No obstant, corria el rumor de l’existència d’un sisè jugador, el “jugador fantasma de la Generació dels Miracles”. Kuroko Tetsuya, el sisè jugador, entra a l’institut Seirin, una preparatòria que compta amb un equip desconegut però molt prometedor de bàsquet. Juntament, amb Kagami Taiga, un jugador de primer com ell amb un talent natural pel bàsquet que ha vingut dels Estats Units, es comprometen a guanyar el campionat nacional, on es trobaran amb els excompanys de Kuroko, que han marxat als millors equips del país.

initiald.png

Initial D conta la historia de Takumi Fujiwara, estudiant de col·legi de 18 anys d'edat, que treballa en una gasolinera amb dos amics: Itsuki (Company de classe que no cessa de parlar a Takumi de la seva passió pels cotxes i dels seus models preferits) i Iketani (Una mica més gran que ells i líder de l'equip local de corredors de carrer: Els Akina Speedstars) Takumi, als ulls dels seus amics, no té la més mínima idea de cotxes ni tampoc el més mínim interès.