Shonen Anime

Sèries d'aquest gènere

Aquestes són algunes de les sèries més conegudes d'aquest gènere. Fent clic en la imatge podreu veure el opening de cadascuna d'elles. Mentre que si premeu damunt del botó es mostrarà el seu corresponent argument.

fullmetalalchemistbrotherhood

Edward i Alphonse Elric són dos germans alquimistes nascuts al poble de Resembool del país d'Amestris, els dos germans van viure allà amb la seva mare Trisha Elric. El seu pare, Von Hohenheim, va marxar de casa per raons desconegudes i anys més tard, Trisha va morir degut a una malaltia terminal, deixant els germans Elric sols. Després de la mort de la seva mare, l'Edward va decidir que la faria reviure fent ús de l'alquímia, una ciència avançada on els objectes es poden crear a partir de materials purs. Els germans van documentar-se sobre la transmutació humana, una art prohibida on s'intenta crear o modificar un humà. No obstant això, l'intent els germans van fracassar i va comportar la pèrdua de la cama esquerra de l'Edward i el cos complet de l'Alphonse. En un esforç desesperat per salvar al seu germà, l'Edward va sacrificar el seu braç dret per fixar l'ànima de l'Alphonse en una armadura.

nanatsunotaizai

Elizabeth Liones, la tercera princesa del regne de Liones, després del cop d'estat fet pels Cavallers Sagrats decideix fugir i buscar els ja desapareguts cavallers que es fan dir Els set pecats capitals, l'ordre està conformada pels pitjors criminals del regne. Un dia cau desmaiada en una taverna. En veure a Elizabeth els clients creuen que és un dels Set Pecats, i tots menys el jove amo de la taverna i el seu company Hawk (un porc que pot parlar) fugen espantats. El jove amo de la taverna revela que és Meliodas, el Pecat de la Ira del Drac i el Capità dels Set Pecats Capitals.Nanatsu

shokugekinosoma

Soma Yukihira és un jove que somia amb ser un millor xef que el seu pare. Un dia, el pare de Soma decideix tancar Yukihira, el restaurant del seu pare i ell, i anar-se'n a treballar a Europa als millors restaurants del món. A causa d'això, el pare de Soma li llança un repte: ser el millor estudiant de l'escola privada Totsuki.

fairytail

La història comença amb la jove bruixa Lucy i la seva ambició de poder ser admesa a la Confraria Màgica Fairy Tail. En el seu viatge coneix en Natsu, un noi jove que està buscant l'Igneel, un drac de foc que el va criar (també anomenat Salamander) del qual en Natsu va heretar el seu poder i el seu sobrenom, i en Happy seu gat.

shingeki

La història se centra inicialment en Eren Yeager, la seua germana adoptiva Mikasa Ackerman, i el seu amic d'infantesa Armin Arlert, que s'uneixen a les forces armades per combatre els Titans després de la seva ciutat natal és envaïda i la seva mare devorada. A mesura que la història avança, la veritat darrere de l'origen dels Titans sorgeix i la història es trasllada a un subterfugi polític.

naruto

Aquesta comença a una vila anomenada Konoha. Aquesta vila està ocupada per ninjes que el que fan és protegir-la d'atacs d'altres viles. La història comença amb un nen petit anomenat Naruto, al qual li varen tancar una bèstia dins anomenada Kyubi. Aquesta bèstia va ser tancada a dins seu perquè atacava la vila i era un perill mortal per a tothom. Naruto en fer-se gran va començar a entrenar-se com a ninja i volia ser el millor de tots, per així aconseguir ser "Hokage", que era el cap més important de tota la vila, era el que ho comandava tot i el que manava missions als joves.

onepiece

Abans que comencés l'era de la pirateria, fa 20 anys, visqué un home anomenat Gol D. Roger, posseïdor de grans riqueses, fama i poder. Gol D. Roger fou un home que ho obtingué tot en aquest món. Abans de morir (va ser executat per l'Armada), les seves darreres paraules foren providencials: "Els meus tresors? Ja us els podeu quedar. Aneu-los a buscar! Allà he deixat tot el que vaig aconseguir!". Aquest esdeveniment va donar el tret de sortida als pirates de tot el món, que es llençaren a la mar a la recerca del tresor llegendari "One Piece". Qui arribi a aconseguir-lo es convertirà en el nou rei dels pirates. Aquesta sèrie relata les aventures i desventures d'un d'aquests pirates, Monkey D. Ruffy.

bokunohero

El 80% de la població mundial ha desenvolupat superpoders. Per aquest motiu, han aparegut tant superherois com supervillans. Izuku Midoriya és part d'aquest 20% sense cap poder sobrenatural. Tanmateix, el seu desig més gran és poder estudiar a la acadèmia U.A. i convertir-se en un heroi como el seu ídol All Might. El qual era el millor heroi del món y també el símbol de la pau.