Shojo Anime

Sèries d'aquest gènere

Aquestes són algunes de les sèries més conegudes d'aquest gènere. Fent clic en la imatge podreu veure el opening de cadascuna d'elles. Mentre que si premeu damunt del botó es mostrarà el seu corresponent argument.

orange

El primer dia de classe, Naho, una noia de 16 anys, rep una misteriosa carta de qui diu ser el seu jo del futur, en la qual es prediu de forma exacta cada cosa que està a punt de passar-li. A més, la remitent li aconsella no dur a terme determinades accions. Fent cas omís d'ella, Naho convida al noi nou que acaba d'arribar des de Tòquio, Kakeru, a sortir amb els seus amics després de l'institut. Però alguna cosa terrible li passa a Kakeru aquell dia. Una cosa que podria no haver passat si hagués tornat abans a casa. Sabent-ho, Naho decideix començar a seguir les instruccions que rep des d'un món futur en què Kakeru ja no existeix.

netsuzoutrap

Des de la infància, Yuma i Hotaru han estat les millors amigues, sempre cuidant una de l'altra; ara totes dues estan en segon any de preparatòria i inicien la seva vida amorosa; d'una banda Yuma aconsegueix el seu primer nuvi i se sent nerviosa, llavors Hotaru li dóna consells sobre la seva primera cita per ser més experimentada. Yuma i Hotaru comencen a tenir sentiments mutus i la relació amb els nuvis es pot veure complicada.

sailormoon

Sailor Moon narra la història de Bunny Tsukino, una adolescent molt distreta i imprudent a la seva vida, que coneix per casualitat una gata anomenada Lluna. Li parla de la seva missió com a Sailor Moon i de salvar la Terra de futurs invasors malignes.

akatsukinoyona

Yona és l'única princesa del Regne de Kouka, i com a tal porta una vida luxosa i sense preocupacions. Ho té tot: les millors robes, el més deliciós menjar... Però aquest tranquil estil de vida arriba a la seva fi el dia en què una de les persones en què Yona més confiava la traeix.

oremonogatari

La història segueix a Takeo Gōdóna, un estudiant alt i musculós que no té molta sort amb les dones pel fet que cada noia que li agrada s'acaba enamorant del seu millor amic, Makoto Sunakawa, qui és encantador i ben plantat. Tot això canvia quan salva a Rinko Yamato, una noia tímida i petita que, per sobre d'altres expectatives, s'enamora de Takeo. A partir d'aquí comença una història d'amor diferent a qualsevol altra.

angelbeats

La història segueix a l'Otonashi, un adolescent que perd els records de la seva vida després de morir. Al despertar a l'altra vida, coneix la Yurippe, una noia que el convida a unir-se a la Shinda Sekai Sensen (SSS) (Front Després de la Mort). Una organització que es dedica a lluitar contra Déu, i que tindrà com a enemic l'Angel, la presidenta del consell de l'escola.

clannad

La història segueix la vida de l'Ozakaki Tomoya, un noi que en el seu últim any a l'institut, sense cap mena de propòsit vital viurà sense gaire preocupacions ni objectius. Però el dia que de camí a l'institut es trobi amb una noia estranya el seu destí començarà a canviar.

cardcaptorsakura

Cert dia, la Sakura es va trobar sola a casa seva, i va sentir uns sorolls estranys a la biblioteca del seu pare. En anar a cercar la font d'aquests sorolls, es va trobar amb un llibre titulat The Clow, el qual té a la portada el gravat d'una estranya criatura encadenada per un sol, tancat per un segur que després es veurà que només les persones que posseeixen màgia podran obrir-lo.