Ranking 2018

Enquesta: Els animes que més han agradat aquest any 2018

Hem improvisat una enquesta, en el nostre cercle d'amics, per realitzar un rànquing de les tres sèries d'anime que més els han agradat aquest any. La votació ha estat molt ajustada ja que, encara que a tots ens agrada l'anime en general, tenim gustos diferents i els ha costat molt posar-se d'acord.

Volem recordar, que això no deixa de ser l'opinió personal d'un grup d'amics i no per això hagin de ser les millors sèries d'anime d'aquest any.

bnh

Primer: Boku no hero academia

El 80% de la població mundial ha desenvolupat superpoders. Per aquest motiu, han aparegut tant superherois com supervillans. Izuku Midoriya és part d'aquest 20% sense cap poder sobrenatural. Tanmateix, el seu desig més gran és poder estudiar a la acadèmia U.A. i convertir-se en un heroi como el seu ídol All Might. El qual era el millor heroi del món y també el símbol de la pau.


snk

Segon: Shingeki no Kyojin

La història se centra inicialment en Eren Yeager, la seua germana adoptiva Mikasa Ackerman, i el seu amic d'infantesa Armin Arlert, que s'uneixen a les forces armades per combatre els Titans després de la seva ciutat natal és envaïda i la seva mare devorada. A mesura que la història avança, la veritat darrere de l'origen dels Titans sorgeix i la història es trasllada a un subterfugi polític.


nnt

Tercer: Nanatsu no taizai

Els 7 Pecats Capitals va ser un grup de cavallers a la regió de Britannia que es va dissoldre després d'haver suposadament conspirat per enderrocar el Regne Liones. Deu anys després, els Cavallers Sagrats van donar un cop d'estat i van capturar el Rei, convertint-se així en els nous governants tirànics del regne. La tercera princesa, l'Elisabeth, comença un viatge per retrobar els Set Pecats Capitals i fer que l'ajudin a recuperar el regne.