Seinen Anime

Sèries d'aquest gènere

Aquestes són algunes de les sèries més conegudes d'aquest gènere. Fent clic en la imatge podreu veure el opening de cadascuna d'elles. Mentre que si premeu damunt del botó es mostrarà el seu corresponent argument.

btooom

Ryota Sakamoto es desperta en el que sembla ser una illa tropical, encara que ell no recorda res de com o per què ha arribat allí. Mentre inspecciona el lloc, Ryota veu algú i demana ajuda. L'estrany respon llançant-li bombes i intentant assassinar-lo, en aquest moment s'adona que la seva vida està en perill i que d'alguna manera ha quedat atrapat en una versió real del seu joc favorit, on haurà d'escollir entre matar els seus oponents o buscar una forma de sortir d'allà i salvar a qui pugui.

baccano

La història de Baccano! transcorre en diverses dates i llocs, però només hi ha una història a pesar dels molts punts de vista. Un argument molt desordenat i tediós però bé filat, un elixir de la immortalitat i molta sang.

onepunchman

El món està ple d'estranys monstres que apareixen misteriosament i causen molts desastres. Saitama, el protagonista, és un poderós superheroi que derrota fàcilment als monstres o altres dolents amb un únic cop. A causa d'això, ha trobat avorrida la seva força i sempre està tractant de trobar rivals més poderosos que li puguin igualar.

bokudakegainaimachi

Satoru Fujinuma és un autor de manga frustrat que treballa com a repartidor de pizzes per arribar a final de mes. El que no sap ningú és que posseeix un do excepcional: cada vegada que té lloc alguna tragèdia a prop seu és projectat uns minuts cap enrere en el temps per intentar impedir-la.

kuzunohonkai

Hanabi Yasuraoka és una estudiant de secundària que ha estat enamorada per molt temps del seu amic de la infància, Narumi Kanai, qui ara resulta ser el seu professor d'institut. No obstant això, en veure la mirada en els ulls de Narumi quan aquest veu a la nova professora de música, Akane Minagawa, Hanabi s'adona que aquest està enamorat d'Akane i no d'ella. Hanabi posteriorment coneix a Mugi Awaya, un altre estudiant també enamorat d'Akane, qui solia ser la seva tutora quan assistia a la preparatòria.

tokyoghoul

Tokyo Ghoul està ambientat en una realitat alternativa on els ghouls, "monstres" carnívors que aparentment semblen persones normals, només poden sobreviure menjant carn humana i vivint en secret entre la població humana, amagant la seva veritable naturalesa per evitar que les autoritats els atrapin. Aquests éssers compten amb una velocitat millorada, sentits i capacitat regenerativa, ja que un ghoul regular és diverses vegades més fort que un humà normal, tenint una pell resistent a les armes de perforació ordinària i amb almenys un òrgan predatori especial anomenat "kagune" (japonès: 赫子), que pot manifestar-se i utilitzar-se com a arma durant el combat.

berserk

El món de Berserk s'inspira en l'Europa medieval, centrant-se en la vida de Gatts i la seva relació amb Grifis, la Banda del Falcó i el destí o causalitat. A aquest món, en Gatts ha de lluitar contra tota mena d'enemics: humans, éssers mitològics, dimonis o fins i tot ell mateix.

hellsing

Se centra al voltant de l'Ordre de Cavallers Protestants Reals, que són una organització fundada per Abraham Van Hellsing i dirigida pels seus descendents. La seva missió és protegir a la reina i les fronteres del país de tota amenaça sobrenatural. L'organització està liderada per Sir Integra Fairbrook Wingates Hellsing, últim membre viu de la família, qui va heretar la seva responsabilitat com a directora després de la mort del seu pare, quan tenia 12 anys.