Mecha Anime

Sèries d'aquest gènere

Aquestes són algunes de les sèries més conegudes d'aquest gènere. Fent clic en la imatge podreu veure el opening de cadascuna d'elles. Mentre que si premeu damunt del botó es mostrarà el seu corresponent argument.

gundam

La humanitat es divideix en éssers humans normals coneguts com a "Naturals" i els éssers humans genèticament alterats coneguts com a "Coordinadors". Igual que la sèrie original, mentre que ZAFT té un avantatge sobre mobile suits de disseny, la Terra Aliança construeix ràpidament amb els seus, cinc prototips de Gundams. Després de que ZAFT hagi robat quatre dels prototips, el jove Coordinador Kira Yamato es veu obligat a lluitar contra el seu vell amic Athrun Zala.

eureka

En Renton Thorston, el protagonista d'aquesta sèrie, és un noi de catorze anys i té com a ídol en Holland, el líder d'un grup de mercenaris conegut com a Gekko State, que aparentment són només un escamot independent que està enfrontat a un govern opressiu i bel·ligerant, però el seu objectiu real és aconseguir contactar amb els "Coralians", uns misteriosos éssers que també habiten aquest món, amb l'objectiu d'aturar la guerra que la Federació Unida té previst iniciar contra ells per aconseguir l'absolut control del planeta.

evangelion

La sèrie tracta d'un món futur en el que una organització militar anomenada NERV protegeix a la humanitat dels atacs d'uns éssers d'origen desconegut anomenats apòstols, usant per a això robots biomecànics anomenats EVA.

mazingerz

Mazinger Z és un gegantí súper robot construït amb un metall fictici anomenat "Aliatge Z", forjat a partir d'un nou element que només es troba en mines a la falda del Mont Fuji al Japó. El professor Juzo Kabuto construeix aquest mecha com a arma secreta contra les forces del mal, representades a la sèrie per les "Bèsties Mecàniques del Doctor Infern".

tengentoppagurrenlagann

La història ens situa en un futur en què els humans són forçats a viure en petites ciutats subterrànies, que no estan connectades ni entre elles ni amb la superfície. Kamina, un jove de Jiiha, està obsessionat amb sortir a la superfície per viure aventures i seguir els passos del seu pare. Per altra banda, en Simon és un jove despreocupat i excavador que un dia es troba un petit trepant que guarda com si fos un amulet, i més tard es troba amb en Kamina, qui el convenç perquè l'ajudi a sortir a la superfície.

darlinginthefranxx

En un futur distant, la humanitat ha creat ciutats fortificades anomenades Plantacions, que funcionen com a refugi per a les persones, ja que el sòl de la Terra està arruïnat. Dins d'aquestes ciutats futuristes, nens i nenes són entrenats per pilotar robots gegants anomenats Franxx, sense saber res del món exterior.

codegeass

El Sacre Imperi de Britannia va declarar la guerra a Japó. Va sobrepassar a les forces japoneses i conquistà el país en menys d'un mes, fent ús de les seves noves armes robòtiques, els Knightmare Frames. Japó va perdre la seva llibertat i drets, i la colònia va passar a ser anomenada "Àrea 11". Els seus habitants, ara anomenats "Elevens", van ser obligats a sobreviure en guetos. No obstant això encara persisteixen grups que es resisteixen.

ghostintheshell

Narra les missions de Motoko Kusanagi, la Comandant a càrrec de les operacions encobertes de la "Secció Policial de Seguretat pública 9" o simplement "Secció 9", especialitzada en crims tecnològics. La mateixa Kusanagi és un cyborg, un cervell humà en un cos artificial, el que li permet ser capaç de realitzar fites sobrehumanes especialment requerides per la seua labor.