Kodomo Anime

Sèries d'aquest gènere

Aquestes són algunes de les sèries més conegudes d'aquest gènere. Fent clic en la imatge podreu veure el opening de cadascuna d'elles. Mentre que si premeu damunt del botó es mostrarà el seu corresponent argument.

doraemon

El Nobita Nobi és un nen de quart curs que porta ulleres i viu a un barri de Tòquio. Un dia, un ésser estrany surt del calaix del seu escriptori: un robot 'rodó' i blau amb semblança a un gat (menys les orelles), que falla en el seu intent de presentar-se i intentar menjar-se el berenar d'en Nobita i torna a l'escriptori. El misteri es resol ràpidament. El rebesnét d'en Nobita viu al segle XXII i, a causa dels errors d'en Nobita, tota la família viu en la pobresa. Per corregir-ho, el descendent d'en Nobita envia el seu robot Doraemon al passat, per intentar evitar que en Nobita cometi tants errors.

La sèrie segueix les aventures de Ash Ketchum (Satoshi en la versió original), qui vol convertir-se en un Mestre Pokémon i que en companyia dels seus amics viatja al voltant del món fictici de Pokémon.

L'acció comença un dia que una noia que es diu Doremi, sortint del col·legi, es perd i troba una botiga esotèrica que li crida l'atenció. Decideix entrar, i a dins, veu una dona també bastant estranya amb un gat blanc. Descobreix que és una bruixa que es diu Majorika. La Majorika es converteix en granota-bruixa per sempre i el seu gat, en la seva forma veritable: una fada que es diu LaLa. Com a càstig, la Doremi es converteix en aprenenta de bruixa, però ella no s'ho pren com un càstig.

Set nens gaudeixen de les seves vacançes d'estiu en un campament, i de cop es veuen rodejats en un misteriós món. El Món Digital. Un món paralelo al seu format a partir de dades digitales. Allí coneixen els seus companys els Digimons.

El protagonista d'aquest anime és un petit hámster anomenat Hamtaro que viu increïbles aventures amb altres de la seva espècie, tot això mentre la seva ama Laura Haruna no el vigila.

La vida de Dan Kuso canvia quan unes cartes començen a ploure des de els cels, amb criatures a dintre anomenades "Bakugan". Dan, junt amb els seus amics: Runo, Marucho, Julie, Shun i Alice, accidentalment es veuen involucrats en un enfrontament contra múltiples villans que pretenen conquistar Vestroia.

La història de Beyblade gira en torn als BladeBreakers, en la seva majoria interessats en guanyar el Campeonat Mundial de Beyblade. Tyson inicia la seva carrera de Bey-fighter en el torneig regional de la seva ciutat patrocinat per la BBA amb la esperança de ser el millor Bey-fighter de Japó.

Tracta d'una invasió d'estraterrestres del planeta Keron. Aquests són abandonats per la nau i s'allotjen a casa d'uns humans, als que ells anomenen pokopensis.